Compromís social

Notícies més recents


28 Dic 2012

Fundació Caixa Rural arreplega multitud d'aliments en la campanya "Siguem solidaris"

Carlos Torán i Joan Batalla, director i vicepresident de Caixa Rural respectivament, fan lliurament de 25 lots nadalencs a Sant Vicent de Paül Conferència... (Leer más)

24 Dic 2012

Carta del president

És tradicional que el president adrece algunes paraules per felicitar les festes a tota esta immensa família de 13.000 persones sòcies de l'entitat. Insistisc en el tòpic de família perquè exemplifica clarament la tasca de tots els que en formem part... (Leer más)

13 Dic 2012

Caixa Rural Vila-real col·labora en la campanya solidària "Comparteix el Nadal"

El nostre president Enric Portalés va fer el lliurament a Vicente Ortells, president del Rotary, de 10 lots nadalencs... (Leer más)

10 Dic 2012

Spanish Brass Luur Metals i la Simfònica del Conservatori Superior de Castelló destaquen en l'agenda nadalenca de Fundació Caixa Rural Vila-real

L'esperat concert del quintet de càmera Spanish Brass Luur Metals centrarà l'atenció en el programa nadalenc confeccionat per Fundació Caixa Rural Vila-real... (Leer más)

21 Nov 2012

Caixa Rural no ha realitzat cap desnonament a Vila-real des que va arribar la crisi financera

L'entitat aposta per acords amb els seus deutors, que sempre permeten continuar vivint en les seues cases... (Leer más)

02 Nov 2012

Caixa Rural Vila-real repartirà més de 5.000 lots nadalencs

Aquells clients que tinguen domiciliada la seua pensió podran retirar el lot a partir del 26 de novembre en qualsevol oficina de l'entitat... (Leer más)